BEC阅读真题详解(13)

来源:网络 2019-04-03

Promise of Jobs with Telephone Banking Centre

An £80-million telephone banking centre is to open in Scotland, with the creation of about 500 new jobs. Grand Union Group, which owns the Dundee and Western Bank, said today it hopes to have the (19) fully operational by next August. It will be based at the new Caledonian Industrial Estate currently being built near Edinburgh.
The centre is being (20) through a joint partnership (21) global telecommunications firm Concept and customer care specialists Businesslink.
Sara Grimaldi, chief executive of the Dundee and Western Bank, said, 'I'm delighted we will be working in (22) with Concept and Businesslink and I'm confident we will (23) from their considerable experience. The new centre will make (24) use of innovative business procedures which will (25) to an improved service and experience for our valued customers.' Callum Martin, president of global accounts for Grand Union Group, added that he was very pleased his company will play a key role in such an important development employing state-of- the-art technology.
The local council said new jobs were (26) of the efforts made to (27) investment to the region. Council leader Hugh MacArthur said, 'It's good news for Grand Union, but it will also (28) us to promote Edinburgh to companies considering a (29) to Scotland. The council will continue to work hard to ensure that today's (30) is just the latest (31) in our attempt to create high quality jobs in the area.'
Scotland has become a European leader in terms of telephone banking centres and has (32) itself an excellent reputation. The call centre sector as a whole employs more than 28,000 people at more than 170 sites in Scotland. Taking this into (33), it seems likely that this new centre will be another success story.
19.A facility B plant C function Dsituation
20.Aassisted B invested C funded D paid
21.Aconsisting B engaging C containing Dinvolving
22.Aventure B teamwork C enterprise D collaboration
23.A benefit B improve C grow D advance
24.Ainclusive B uniform C extensive D universal
25.Ahelp B contribute C provide D combine
26.Afacts B reasons C data D evidence
27.Aacquire B gain C attract D win
28.Anecessitate B ease C supportD enable
29.A reorganisation B reassignment C relocation D replacement
30.A announcement B publication C notice D acknowledgement
31.A method B step Cpoint D action
32.A achieved B taken C drawn D earned
33.Amind B regard C account D note

#p#副标题#e#

这篇文章主要讲的是一个大型的电话银行中心可能带来的就业前景。
19题,首先排除CD,因为此处应该填入一个动词,用来指代即将于下个八月完全运作的telephone banking centreplant是指(工业用的)大型机器、设备,所以此处应该选择facility,设施。
20题,指这个centre是让两个公司联合赞助的。assist后接withinvest后接inpaid意思不对,不是一般付款而是提供资金,所以是fund
21题,此处的动词是用来表明这个联合赞助所涉及到的两方。consist后需要ofengage意思不对,contain一般用来表示整体包含某个部分,这个空格前后并不是包含关系。involve,涉及到,用法对意思也对。
22题,in collaboration with 固定用法,合作
23题,benifit from 从。。。中获益。
24题和25题,这个句子翻译过来就是新中心将广泛利用创新型商业程序。这种程序有利于对我们珍贵的客户提供改进的服务和经验。理解句子含义,不难选出答案。
26和27题,作为一个整体进行考虑。吸引了投资所以增加了就业机会。26题,BC首先可以排除,这个空的意思是新的工作是吸引投资所做努力的证明,从意思上讲,应选evidence。27题,attractinvestment吸引投资,是商英里非常地道的表达。其他几个从汉语意思上貌似都说的通,但不是地道的英语表达。
28题,enable to使某人能够。
29题,relocation改变位置,办公室搬迁。意思是促使我们将爱丁堡“推销”给考虑在苏格兰重置办公室的公司。
30题,这个题目要想填对需要费一番心思,从整体上看这个空。整篇文章讲的是一个电话银行中心要开在苏格兰了。这个消息一经宣布,引发了各方的猜想,觉得可以创造就业机会,带动当地经济的发展。而这一段整个就是当地议会的表态,这一空的前面就是议会官员说的话。所以30空和31空是最后的总结,说今天的宣布就是最近的为了创造高质量工作所采取的举措。理解了意思,30空填announcement,31题填step
32题,为自己挣一个好的名声。用earn,固定用法。
33题,take into account,固定用法,考虑到




相关文章