2005年1月大学英语四级

来源:http://www.putclub.com 2019-02-16

 

1. A) The man enjoys traveling by car.
  B) The man lives far from the subway.
  C) The man is good at driving.
  D) The man used to own a car.
  2. A) Tony should continue taking the course.
  B) She approves of Tony's decision.
  C) Tony can choose another science course.
  D) She can't meet Tony so early in the morning.
  3. A) She has to study for the exam.
  B) She is particularly interested in plays.
  C) She's eager to watch the new play.
  D) She can lend her notes to the man.
  4. A) They will be replaced by on-line education sooner or later.
  B) They will attract fewer kids as on-line education expands.
  C) They will continue to exist along with on-line education.
  D) They will limit their teaching to certain subjects only.
  5. A) Most students would like to work for a newspaper.
  B) Most students find a job by reading advertisements.
  C) Most students find it hard to get a job after they graduate.
  D) Most students don't want jobs advertised in the newspapers.
  6. A) Move the washing machine to the basement.
  B) Turn the basement into a workshop.
  C) Repair the washing machine.
  D) Finish his assignment.
  7. A) Some students at the back cannot hear the professor.
  B) The professor has changed his reading assignment.
  C) Some of the students are not on the professor's list.
  D) The professor has brought extra copies of his assignment.
  8. A) She doesn't want to talk about the contest.
  B) She's modest about her success in the contest.
  C) She's spent two years studying English in Canada.
  D) She's very proud of her success in the speech contest.
  9. A) Talking about sports.
  B) Writing up local news.
  C) Reading newspapers.
  D) Putting up advertisements
  10. A) They shouldn't change their plan.
  B) They'd better change their mind.
  C) The tennis game won't last long.
  D) Weather forecasts are not reliable.  #p#副标题#e#
  Section B Compound Dictation
  Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from S1 to S7 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from S8 to SIO you are required to fill in the missing information. You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally; when the passage is read for the third time, you should check what you have written.

  There are a lot of good cameras available at the moment--most of these are made in Japan but there are also good (S1)_____________models from Germany and the USA. We have (S2)_______________range of different models to see which is the best (S3)___________________money. After a number of different tests and interviews with people who are (S4)_________________assessed, our researchers (S5)______________________with the different cameras being the Olympic BY model as the best auto-focus camera available at the moment. It costs $200 although you may well want to spend more--(S6)_______________much as another $200--on buying (S7)_________________lenses and other equipment. It is a good Japanese camera, easy to use. S8)_________________________________________________________________ whereas the American versions are considerably more expensive The Olympic BY model weighs only 320 grams which is quite a bit less than other cameras of a similar type. Indeed one of the other models we looked at weighed almost twice as much. (S9)__________________________________________________________. ALL the people we interviewed expressed almost total satisfaction with it (Sl0)___________________________________________________________________   #p#副标题#e#
答案:
1.D 2.A 3.A 4.C 5.B 6.D 7.C  8.B  9.C 10.A
PartSection B Compound Dictation
  S1. quality
  S2. investigated
  S3. value
  S4. familiar
  S5. recommend
  S6. perhaps
  S7. additional
  S8. Equivalent German models tend to be heavier and slightly less easy to use.
  S9. Similarly, it is smaller than most of its competitors, thus fitting easily into a pocket or a handbag.
  S10. The only problem was slight awkwardness in loading the film.

原文:
1. Woman: You've sold your car. you don't need one?
man: Not really. I've never liked drive anyway. Now we'd moved to a place near the subway . We can get about quite conviniently
Q: What do we learn from the converstaion?
2. Man: I'm going to drop my information science class. It needs too early in the morning.
Woman:Is that really the good reason to drop the class, tiny?
Q:What does the woman mean?
3. Woman:If you are to doing anything paticular,shall we see the new play at the grand theater tonight?
Man:Sounds great. But I've got to go over my notes for tomorrow's midterm.
Q: What does the woman imply?
4. Man: what do you think of the prospects for online education? Is it going to replace the traditional school?
Woman:I doubt it. Schools are hate to stay. Because they are much more than just book learning. Even known more and more kids are going online, I believe fewer of them will quit school altogether.
Q: what does the woman think of the conventional schools ?
5: M:How do most students find a job after they graduate?
W: THey usually look for a job by searching the want at newspapers.
Q:what does the woman mean?
6. M: Elien is in the basment trying to repair the washing machine.
W: She isn't going to working his term paper?
Q" What does woman think Elen should do ?
7. W: Prof e, a few of us at the back didn't get your copy of reading as assignment.
M: well, there r only 38 names on my class list. And I didn't bring any spare copies.
Q: what do we learn from the conversation?
8 : M:Congradualations , Liming, you are the talk of the town at the pride of our class now.
w:If you are fine to my winning of the english speech contest,I don't think it's such a big deal. You know I've spent 2 summer vacations learning english in Canada.
Q: what do we learn about liming from the conversation?
9. m:Would u pass me the sports section plz?
w:Sure, If you give me the classfied ads and local-news section.
Q:what are the speakers doing?
10. W: If the weather is this hot tomorrow, we may as well give up the idea of playing tennis in the afternoon.
M: o. I don't think it'll last long. The weather forcast says it will cloud-over by midafternoon
Q:What does the man mean?  #p#副标题#e#
Section B:
There are a lot of good cameras available at the moment.Most of these are made in Japan.But there are also good quality models from Germany and the USA. We have investigated an arrange of models to see which the best value for money. After a number of different tests and interviews with people who are familiar with different cameras being accessed, our researchers recommend the Olympic BY model as the best auto=focus camera available at the moment. It costs 200 dollars although you may well want to spend more.perhaps as much as another 200 dollars on buying additional () and other equipment. It is a good japanese camera easy to use, equivalent german models tend to be heavier and slightly less easy to use, while the american versions are considerably more expensive. The olympic BY model weighs only 320 grams, which is quite a bit less than other cameras of the similar type. Indeed, one of the other models we looked at weigh almost twice as much. Similarly,it's smaller than most of its competiters thus fitting easily into a pocket or handbag. All the people we interviewd expressed almost total satisfaction with it.,\The only problem was slight awkwardness in loading the film.
 




相关文章